September 2009

Gesloten
Bericht
Auteur
Barbara
Berichten: 7399
Lid geworden op: zondag 23 december 2007, 17:18:24
Locatie: Papenburg

September 2009

#1 Bericht door Barbara »

Van september was er nog geen verslag en natuurlijk zijn het vooral foto's van onze vakantie in de Harz.Helaas duurde die maar 3 dagen omdat Merah een ongelukje kreeg en we naar huis moesten.Het is altijd een feest voor haar.De hele dag buiten,wandelen en zwemmen. We hadden op aanraden van andere Labjes eigenaren een nieuw speeltje gekocht, een Wubba,speciaal om mee te zwemmen. Nou dat was een groot succes :D
Helaas onsnapte ze de derde dag een seconde aan onze aandacht en zat ze met haar neus tussen de rotzooi van de afgebrande caravan naast ons.
Schijnbaar heeft ze met haar pootje klem gezeten en dit met geweld losgetrokken en het topje van haar teentje en de nagel kwijt geraakt.
Wij dus wederom een keer naar de dierenarts daar.Ze is helemaal verbonden en dit moest na 2 dagen opnieuw gedaan worden.Het probleem was dat de dierenarts op vakantie ging en het ons niet lukte het met z'n 2e te doen.We zijn dus maar naar huis gegaan en naar onze dierenarts. Het was nog niet zo makkelijk. Ze is zoooo sterk. We hadden 4 man nodig om haar te verbinden.Alles is goed gekomen en spelen en rottigheid uithalen kun je ook op 3 poten :lol:


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Gesloten